Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Інформаційне повідомлення

Шановні колеги!

Інформуємо Вас про проведення та маємо честь запросити прийняти участь у двух заходах БПР:  Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю, присвячену 100-річчю ДУ « Інститут дерматології та венерологіії НАМН України», яка відбудеться 7 – 8 листопада 2024 року, м. Харків; та «Фахової школи», яка відбудеться 8 листопада 2024 року, м. Харків (форма проведення дистанційна, в онлайн-форматі).

Державна установа «Інститут дерматології та венерології Національної академії медичних наук України» внесена до переліку «Провайдери БПР»

Конференція та Фахова школа передбачається для лікарів всіх спеціальностей.

На конференції будуть розглянуті проблеми, які стоять перед дерматовенерологами в період активних воєнних дій, міграції великих верств населення, реформування системи охорони здоров’я України. Буде обговорена ступінь розповсюдження заразних захворювань шкіри та інфекцій, що передаються статевим шляхом, поглиблені бактеріологічні дослідження на стрептококові та стафілококові інфекції, мікози, в різних регіонах. Представлена ефективність методів профілактики, діагностики та лікування захворювань шкіри. Під час проведення заходу «Фахова школа» будуть представлені цікаві клінічні випадки.

Для отримання сертифікату обов’язково необхідно зареєструватися та пройти тестування в день конференції/фахової школи (відповідні електронні форми будуть розповсюдженні під час конференції). Усім учасникам заходу будуть надіслані персональні Сертифікати про участь в його роботі  (участь в конференції – 10 балів та участь в фаховій школі – 10 балів) для врахування їх при атестації на присвоєння (підтвердження) лікарської кваліфікаційної категорії. Доповідачам (спікерам) на конференції нараховується відповідно 30 балів. Регламент доповідей на пленарному засіданні – до 20 хвилин; на секційних засіданнях – до 15 хвилин.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Матеріали конференції будуть надруковані у науково-практичному журналі «Дерматологія та венерологія»

Вимоги до оформлення тез

1-2 сторінки (повні) друкованого тексту, набраного в текстовому редакторі Microsoft Word, українською або англійською мовами шрифтом Times New Roman 14пт із одинарним міжрядковим інтервалом. Розмір аркуша – А4; орієнтація – книжкова; усі поля по 2 см. Кожен абзац починається з відступом в 1 см. Текст вирівнюється по ширині. Переноси не допускаються.

Назва роботи друкується великими літерами (жирний шрифт). Шрифт – звичайний, напівжирний; вирівнювання по центру. Нижче ПРОПИСНИМИ літерами (шрифт курсив напівжирний)  прізвище та ініціали авторів, посада, установа, країна).

Увага! В тезах необхідно вказати номер державної реєстрації науково-дослідної (науково-технічної) розробки, результати якої оприлюднюються

Основний текст розміщається через один порожній рядок після інформації про авторів.

Тези необхідно умовно структурувати. Обов’язково має бути вступ, в якому необхідно окреслити актуальність проблеми. Далі формулюється постановка задачі та мета роботи. Далі за текстом необхідно надати опис матеріалів і методів, отриманих результатів роботи та висновки. Тези не повинні містити таблиці, графіки, ілюстрації. Усі скорочення (окрім загальноприйнятих) слід розшифрувати при першому згадуванні, дані досліджень наводити в одиницях Міжнародної системи (СІ).

Файл з текстом тез у форматі *.doc направляти на електронну адресу idvnamnu@ukr.net. Прохання файл називати прізвищем першого автора.

Тези, які будуть оформлені з порушенням вимог, опубліковані не будуть.

Тези повинні бути надіслані не пізніше 15 жовтня 2024 року.

Публікація тез – 200 гривень (кількість публікацій для одного автора не обмежена).

Оплата за публікацію тез здійснюється банківським переказом

Отримувач:   ДУ „Інститут дерматології та венерології НАМН України”

                                   р/р: UA178201720313221001301001224

Банк ДКСУ м. Київ

Код ЄДРПОУ 02012160

Прізвище та ініціали автора (першого автора).

Призначення платежу: з поміткою «благодійна допомога від (ПІБ фізичної особи)

Увага! Важливо! У доповідях та у тезах не повинні бути представлені торгові назви лікарських засобів  та назви фірм-виробників (лише їх хімічні складники). (Відповідно до вимог «Положення про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників» (затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 14 липня 2021 р. № 725).

 

Оргкомітет конференції